Traktor leasing til fordelagtige priser

ONJ er i besiddelse af et stort og kvalitetssikkert udvalg af blandt andet traktorer, minitraktorer, minilæssere, minigravere og andre maskiner. Derfor har vi fornøjelsen af at tilbyde leasing til vores mange kunder i hele Danmark.

ONJ tilbyder både Privatleasing og Erhvervsleasing.

Vi er et ansvarligt og kvalitetsbevidst firma, som siden 1997 har importeret maskiner i markedets bedste kvalitet og til de mest fornuftige priser. Vi tilbyder leasing til fordelagtige priser og udbyder naturligvis kun maskiner i optimal kvalitet.

De bedste traktorer fra ONJ til meget billig og fordelagtig leasing til erhvervslivet

Vores højtuddannede og engagerede medarbejdere har et indgående kendskab til markedet og de nyeste produkter. Dem sørger vi løbende for at købe hjem og dermed opdatere vores leasing udvalg.

Hos ONJ kan vi tilbyde følgende forslag til en fordelagtig traktor leasing.

LS XJ25 HST Snowline, udstyret med luksus kabine, servostyring, joystick, 189.900,- ekskl. moms

  • LS XJ25 HST, 84 mdr. løbetid med 20% udbetaling, samt 20% restværdi. Ydelse per måned: 1.947,- eller ydelse per dag: kr. 65,-

Alle priser er eksklusiv moms

ONJ kan udbyde leasing på alle vores produkter til hele Danmark. Du skal altid være velkommen til at kontakte os med en forespørgsel eller for at modtage et uforpligtende tilbud: telefon 70 23 62 38 eller mail nhj@onj.dk

Kontakt mig for leasing tilbud