Om os

ONJ er et familieeget selskab med rødder tilbage til 1997; vi har således 25 års erfaring. Som ejere af virksomheden har vi selv bopæl på landet og vi kender til de behov, man har for maskiner til eget brug. Dette har været grundlaget for opstart af virksomheden. Vi har sammen med engagerede medarbejdere samlet et sortiment af maskiner og tilbehør med høj kvalitet til lave priser, høj service både før og efter køb samt et stort reservedelslager til sikkerhed for hurtige reparationer. ONJ lægger vægt på korte leveringstider af maskiner og har opbygget lager derefter.

ONJ har de sidste 10 år opnået den højeste kreditværdighed AAA (trible A), hvilket sikrer din leveringssikkerhed af maskiner og service samt reservedele.

Vi lægger vægt på, at dine omkostninger til maskiner købt hos ONJ er de lavest mulige; derfor tilbyder vi udover lave købspriser god og konkurrencedygtig service samt de bedste priser på reservedele.
Vi har opnået stor volumen i salg af traktorer og minilæssere tillige med udstyr, så du er ikke den eneste som kører i vores maskiner. Vi har solgt mere end 2.500 Dongfeng Traktorer og mere end 2.000 Job-Man Minilæssere. Vores LS Traktor og Nante Minigraver Brands er i stærk fremdrift.